Criză acută de forţă de muncă în sectorul naval: vin şi două sute de ucraineni!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Criză acută de forţă de muncă în sectorul naval: vin şi două sute de ucraineni!

Miercuri, 27 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Criză acută de forţă de muncă în sectorul naval: vin şi două sute de ucraineni!

Aproape 100 de vietnamezi au primit pana acum aviz de munca si au fost de angajati la santierul naval din Tulcea, societate care ar putea angaja luna viitoare si alti muncitori din Vietnam pentru care se fac procedurile de obtinere a avizului de munca. Tot de luna viitoare ar putea ajunge la acelasi santier naval din Tulcea si primii muncitori din Ucraina.

Pentru ca are comenzi ferme si contracte semnate pentru urmatorii patru - cinci ani, santierul naval din Tulcea are mare nevoie de forta de munca specializata pentru a duce la capat aceste contracte. Din pacate, pe plan local ii este din ce in ce mai greu sa gaseasca.

„Locuri de munca declarate vacante in sectorul constructiilor navale am avut permanent in ultimii ani cu accent, e adevarat, in ultima perioada. Chiar si la acest moment avem solicitari din partea unor subcontractori ai santierului naval de peste 50 de locuri de munca, insa din verificarile noastre santierul naval nu are acum declarate locuri de munca vacante. În schimb, noi am raspuns solicitarii acestora ca nu avem in baza de date someri calificati in meseriile solicitate si de aceea au cautat forta de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!