Cristina Dinu: Dacă putem să facem un bine celor din jurul nostru, să-l facem!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Cristina Dinu: Dacă putem să facem un bine celor din jurul nostru, să-l facem!

Vineri, 11 Mai 2018

0.0 5 0

 

Cristina Dinu: Dacă putem să facem un bine celor din jurul nostru, să-l facem!

Din parinti mutati de la Satu Mare la Galati, Cristina Dinu s-a mutat de la Galati la Tulcea. Şi asa a devenit dobrogeanca. A fost, din copilarie, aproape de muzee si de pesti. Asa este si acum, ca sef al Centrului Muzeal Ecoturistic „Delta Dunarii", pe scurt „Acvariul" din Tulcea.

În 1967, la Galati, din parinti ardeleni, originari din Satu Mare, se nastea Cristina Pop. Pripasiti in sudul Moldovei, initial pentru o foarte scurta perioada de timp, tatal lucrand in siderurgie, la Hunedoara, fusese detasat la Combinatul Siderurgic Galati, parintilor Cristinei le-a placut mult orasul de pe Dunare. În plus, aici exista o universitate ce i-a incantat foarte mult, in perspectiva oferirii unei bune educatii copiilor lor. Cristina e a treia din cei patru frati crescuti intr-o familie in care au simtit iubirea si exigenta parintilor in egala masura.

„Seman foarte mult cu tatal meu, dar nu i-am mostenit si talentele, in afara de calitatile fizice. Tatal meu era un foarte bun profesionist, cu un spirit antreprenorial foarte dezvoltat pentru perioada respectiva, dar care nu a fost mostenit de niciunul dintre noi; toti...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!