Cresc tarifele pentru exploatarea pieţelor agroalimentare, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Cresc tarifele pentru exploatarea pieţelor agroalimentare

Joi, 21 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Cresc tarifele pentru exploatarea pieţelor agroalimentare

SONY DSC

Primaria Tulcea a pregatit pentru sedinta de azi a Consiliului Local un proiect privind aprobarea tarifelor pentru serviciul public de intretinere, administrare si exploatare a pietelor agroalimentare, asigurat de S.C. Agropiete S.A., incepand cu 1 ianuarie 2018.

Ca sa nu lungim suspansul, acestea - tarifele - cresc. Cheltuielile pentru asigurarea functionarii serviciului si prestarea activitatilor specifice acestuia se acopera prin incasarea de la utilizatori a tarifelor stabilite, dar, „avand in vedere ca o mentinere a tarifelor actuale, in conditiile cresterii tuturor celorlalte cheltuieli, ar duce la deficit, si tinand cont ca societatea Agropiete S.A. nu beneficiaza de alocatii bugetare pentru mentinerea unui echilibru contractual, este necesar a se aproba modificarea acestora", explica primarul Constantin Hogea.

În Coraportul intocmit de Agropiete se mai arata ca tarifele actuale sunt la nivelul anului 2011, iar la calculul noilor tarife s-a tinut cont de cresterea salariului de baza minim pe tara (de la 670, cat era acum sase ani, la 1.900, cat...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!