Corina și Ben, les pélicams fous, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Corina și Ben, les pélicams fous

Vineri, 15 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Corina și Ben, les pélicams fous

Niciunul dintre ei nu e tulcean. Corina ajunge in Tulcea din Cluj, via Bucuresti, iar Benjamin, adica Ben, vine din Franta, cu autostopul. Ei, asa au venit prima data, acum foarte multi ani, dar din 2011 vin constant, de cate ori e nevoie pentru a organiza fiecare din cele sapte editii ale festivalului international de film Pelicam.

Corina spune ca a venit in Romania in 1981.

Atunci s-a nascut, deci da, atunci a venit ea prima data in Romania. Ca a adus-o barza sau pelicanul, nu se stie, acesta fiind unul dintre secretele bine pastrate ale biografiei ei. Dar, indiferent cine a facut-o, s-a oprit la Cluj. Un oras frumos, n-avem de ce sa negam acest lucru si, in plus, un oras in plina ascensiune, astazi. Dar Corina Eredenta Moldovan-Florea n-a prins explozia acestui nou Silicon Valley romanesc, pentru ca, in 2007, s-a mutat in Bucuresti.

Culmea, daca ar fi ramas in Cluj, ar fi fost cumva in mijlocul dezvoltarii orasului, caci a facut facultatea de informatica. Dar n-a lucrat in domeniu decat un an, pana cand, in timpul uneia dintre editiile TIFF, a aflat ca exista un job disponibil la Saga, una dintre casele de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!