Corala „Armonia” participă la Festivalul Coral Zimriya din Israel, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Corala „Armonia” participă la Festivalul Coral Zimriya din Israel

Luni, 7 August 2017

0.0 5 0

 

Corala „Armonia” participă la Festivalul Coral Zimriya din Israel

Institutul Cultural Roman si Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi" pentru Romanii de Pretutindeni, institutie aflata in subordinea Ministerului pentru Romanii de Pretutindeni, sustin participarea Coralei „Armonia" la Zimriya - World Assembly of Choirs in Israel, care va avea loc la Akko, in perioada 6 – 10 august 2017.

Corala „Armonia" va sustine pe 8 august, de la ora 18.00 (ora locala), un concert in care vor fi prezentate: Musickes Prayer de Byrd-Kyrie, Like as the heart de Schubert, Tov Lehodot la-Shem, Faure-Cantique de Jean Racine, Ruuter - The Lord is my shepherd. De asemenea, membrii grupului vor participa, pe toata durata festivalului, la workshopuri si intalniri profesionale, alaturi de ceilalti participanti.

Corala „Armonia" a fost  infiintata in 2001, in cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Tulcea, la initiativa pr. arhid. asist. univ. Iulian Dumitru. Dupa doi ani, corala a intrat sub tutela Arhiepiscopiei Tomisului.

În prezent, printre membrii Coralei „Armonia" se numara si doi tulceni. Este vorba de arhidiaconul Florian Popa si preotul Bogdan Tudor Gavrila, ambii fosti elevi ai Seminarului...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!