Copiii din Tulcea învață despre bani, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Copiii din Tulcea învață despre bani

Vineri, 15 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Copiii din Tulcea învață despre bani

Înca de luni, 11 septembrie, in Piata Civica din Tulcea a fost instalata o sala de conferinte mobila, care atrage privirile tuturor.

Nu este, asa cum sperau multi dintre copiii care au vazut instalatia, un fast-food, ci FLIP, camionul proiectului BCR „scoala de bani".

Pana pe 23 septembrie, in fiecare zi, copiii intre 7 si 14 ani vor beneficia de acest proiect, prin care BCR isi propune sa ofere gratuit tinerei generatii educatie financiara. Importanta educatiei financiare este mult mai mare decat ne putem da seama la o prima vedere, iar efectele lipsei acestei educatii se simt abia in momentele in care realizam ca, oricat de greu am munci, uneori nu prea stim ce sa facem cu banii nostri, sau nu ne dam seama cum dispar ca prin farmec.

Cursurile scolii de bani dureaza cate o ora si jumatate, timp in care cate 15 copii invata in mod interactiv cum se gestioneaza un buget personal, care sunt categoriile de cheltuieli sau deprind notiuni financiare absolut necesare. Seriile de cursuri incep in fiecare zi la ora 10.00 si se termina la ora 20.00. Asadar, daca vreti sa oferiti copilului posibilitatea de a se...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!