Cooperarea continuă: delegație tulceană la Festivalul „Primăvara Dunăreană”, Izmail, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Cooperarea continuă: delegație tulceană la Festivalul „Primăvara Dunăreană”, Izmail

Miercuri, 30 Mai 2018

0.0 5 0

 

Cooperarea continuă: delegație tulceană la Festivalul „Primăvara Dunăreană”, Izmail

La invitatia primarului orasului Izmail, Andrii Abramchenko, presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu s-a aflat, la sfarsitul saptamanii trecute, in orasul ucrainean vecin, pentru a participa la manifestarile prilejuite de Festivalul „Primavara Dunareana".

Invitatia a fost facuta de primarul orasului Izmail, in cadrul vizitei oficiale efectuate la Tulcea, la mijlocul acestei luni. „Veniti, pentru doua trei zile, la noi, la Festivalul Primavara Dunareana, sa vedeti cat de bine este la Izmail. În cadrul acestei vizite, vrem sa organizam o intalnire de lucru cu cativa touroperatori si agenti economici importanti din zona noastra. Ținand cont ca s-a scos regimul de vize, putem vorbi de dezvoltarea unui turism de week-end, cele doua, trei zile in care cetateanul tulcean sau cel din Izmail sa mearga in vacanta, mai ales ca distanta dintre localitatile noastre este mica", a declarat cu acest prilej primarul Andrii Abramchenko.

Delegatia tulceana prezenta a Izmail a luat parte la manifestarile prilejuite de Festival si a efectuat o deplasare la Monumentul Eroilor Romani cazuti in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!