Controalele pe teren s-au încheiat înainte de termen, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Controalele pe teren s-au încheiat înainte de termen

Marti, 3 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Controalele pe teren s-au încheiat înainte de termen

Cum era de asteptat, pe raza Sucursalei judetene si a Centrelor locale ale APIA, controalele la fata locului s-au incheiat inainte de termenul limita, 1 octombrie.

Directorul executiv adjunct Costel Bazbanela, seful „controalelor", spune ca la nivelul judetului in toate cele 372 de exploatatii agricole din esantionul de control, cu peste 7.000 de parcele, controalele la fata locului s-au finalizat, cu cateva zile inainte de termen. Aceasta in conditiile in care 8 angajati ai APIA Tulcea au ajutat, cateva luni, la recuperarea intarzierilor de control la judetul Alba. În prezent, la Tulcea se lucreaza la operarea rapoartelor si introducerea datelor de control in sistem.

Conform calendarului APIA Central, din data de 16 octombrie vor incepe platile avansului la subventie, inclusiv pentru sectorul zootehnic, conditia fiind aceea a finalizarii controalelor la fata locului la nivel national. Cum s-a mai anuntat de mai multe ori, de la nivel central, avansul va merge pana la 70% din totalul subventiei.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!