Controale APIA în teren pentru cererile unice de plată, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Controale APIA în teren pentru cererile unice de plată

Luni, 20 August 2018

0.0 5 0

 

Controale APIA în teren pentru cererile unice de plată

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca inconformitate cu Ordinul Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nr. 24/23.01.2018, desfasoara in aceasta perioada controlul la fata locului pentru Cererile Unice de Plata esantionate la controlul pe teren in cadrul Campaniei 2018. În ce priveste controlul aferent al unor obligatii specifice, acesta va avea loc in iarna sau in primavara anului urmator.

Scopul controalelor pe teren este de a verifica, pe un esantion de cereri, conditiile de acordare a sprijinului financiar.

Scopul verificarilor la fata locului este acela de a controla conditiile in care se acorda ajutorul in conformitate cu art. 37 al Regulamentului (UE) nr. 809/2014 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (UE) nr.1306/2013 al Parlamentului European si al Consiliului in ceea ce priveste sistemul integrat de administrare masurile de dezvoltare rurala si ecoconditionalitatea, mai exact verificarea fiecarei parcele declarate: eligibilitate, localizare,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!