Contractul cadru pe anul 2018, în dezbatere publică, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Contractul cadru pe anul 2018, în dezbatere publică

Vineri, 8 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Contractul cadru pe anul 2018, în dezbatere publică

Saptamana trecuta, pe site-ul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), la capitolul „Transparenta decizionala", a fost postat un proiect referitor la contractul cadru pentru asigurarea serviciilor medicale in cursul anului viitor.

Situatia de azi

În prezent, in conformitate cu prevederile legale, persoanele beneficiaza de pachetul de servicii de baza in caz de boala sau de accident, din prima zi de imbolnavire sau de la data accidentului si pana la vindecare. Pachetul de servicii de baza cuprinde serviciile medicale, serviciile de ingrijire a sanatatii, medicamentele, dispozitivele medicale si alte servicii la care au dreptul asiguratii.

„Persoanele care nu fac dovada calitatii de asigurat au dreptul la un pachet de servicii minimal care cuprinde servicii medicale ce se acorda numai in cazul urgentelor medico-chirurgicale si al bolilor cu potential endemoepidemic, monitorizarea evolutiei sarcinii si a lehuzei, servicii de planificare familiala, servicii de preventie. Pachetul minimal si pachetul de baza cuprind serviciile medicale, medicamentele si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!