Contract pentru Armata Norvegiei: Trei nave militare se vor construi la Tulcea!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Contract pentru Armata Norvegiei: Trei nave militare se vor construi la Tulcea!

Miercuri, 27 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Contract pentru Armata Norvegiei: Trei nave militare se vor construi la Tulcea!

Fincantieri Vard Holdings Limited, unul dintre principalii designeri si constructori de nave specializate, a anuntat luni la Trieste, in Italia ca a semnat un nou contract pentru construirea a trei nave pentru NDMA (Norwegian Defence Materiel Agency), agentia direct subordonata Ministerului regal norvegian al Apararii, a carei sarcina principala este dezvoltarea si modernizarea fortelor armate norvegiene. Valoarea contractului depaseste 5 miliarde de coroane norvegiene, respectiv aproximativ 550 de milioane de euro.

Guvernul norvegian a anuntat initial planurile de construire a trei noi nave de coasta in septembrie 2016. În urma analizarii ofertelor din partea a trei santiere concurente, Vard a fost selectat sa continue negocierile in octombrie 2017.

„Din cauza intereselor de securitate nationala, guvernul norvegian a decis ca ar trebui limitata concurenta doar la santierele norvegiene iar grupul Vard prin lantierul Vard Langsten a fost furnizorul care, in general, indeplinea cerintele definite pentru solutii si nevoile Marinei si Paza de coasta in cel mai bun mod", a declarat Mette...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!