Conspirația avocățeilor, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Conspirația avocățeilor

Vineri, 27 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Conspirația avocățeilor

Trece timpul si cutitul licitatiilor pentru concesionarea terenurilor agricole din Delta (a celor ale caror contracte au expirat anul acesta) apasa din ce in ce mai ascutit pe gatul fostilor concesionari. Sunt foarte multi bani la mijloc, dar, din pacate nu este vorba despre banii pe care-i castiga cetatenii judetului, ci despre banii unor oameni care nu se dau in laturi de la nimic pentru a-si spori profiturile.

Lunea aceasta,

o sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Tulcea a fost suspendata dupa ce avocatii firmelor Delta Rom Agriculture si Anglo Rom Agriculture au depus „intampinari" la somatiile de incetare a contractelor si de eliberare a terenurilor.

Avocatii celor doua companii inrudite au pretins ca, de fapt, contractele lor de concesiune sunt gandite in ani agricoli si ca, asa cum scrie si in contract, anul agricol incepe si se termina la 15 octombrie, cu scurgerea unui an la mijloc.

Anglo Rom si Delta Rom au venit la respectiva sedinta extraordinara a CJ cu avocatii, in timp ce Agrodelta Sireasa a venit cu B1 TV, sub forma notoriului...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!