Consiliul Județean încearcă să evite concesionarii țepari, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Consiliul Județean încearcă să evite concesionarii țepari

Marti, 3 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Consiliul Județean încearcă să evite concesionarii țepari

Vinerea trecuta, in sedinta ordinara a CJ Tulcea pentru luna iunie, consilierii judeteni au votat unele noi modificari aduse Hotararii CJ Tulcea nr. 90/2009, privind documentatia cadru pentru atribuirea concesiunilor agricole si piscicole de pe teritoriul judetului Tulcea.

Prin modificarile aduse de aceasta data, Consiliul Judetean incearca sa-si ia toate masurile de prevedere pentru ca in viitor sa nu mai aiba de a face cu concesionari de rea-intentie, care au dovedit deja ca nu au de gand sa respecte legea care guverneaza Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Astfel, prin introducerea a doua noi puncte la capitolul 2 al Hotararii 90/2009, CJ Tulcea spera sa-i evite din start pe cei care au un istoric in care au colaborat defectuos cu statul si nu au respectat nici clauzele contractuale, dar nici conditiile impuse de lege. Cele doua noi puncte sunt:„ 2.6. (a) Concedentul va exclude din procedura de atribuire orice ofertant despre care are cunostinta si/sau poate demonstra prin orice mijloace adecvate (cum ar fi certificat fiscal sau cazier fiscal sau alt document echivalent) ca si-a incalcat obligatiile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!