Consiliul a hotărât: Zilele Municipiului Tulcea se mută în zona Lac Ciuperca!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Consiliul a hotărât: Zilele Municipiului Tulcea se mută în zona Lac Ciuperca!

Joi, 26 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Consiliul a hotărât: Zilele Municipiului Tulcea se mută în zona Lac Ciuperca! Cel mai disputat proiect de hotarare al ordinii de zi din sedinta Consiliului local Tulcea a fost „Proiect de hotarare privind inchirierea unor loturi de teren situate in zona Lac Ciuperca si Oraselul Copiilor, apartinand domeniului public al municipiului Tulcea, in vederea desfasurarii evenimentelor organizate de Zilele Municipiului".

Desigur, aprobarea unui astfel de proiect certifica intr-un fel succesul demersurilor facute deja de primarul Constantin Hogea si echipa sa din executiv de a muta spectacolele prilejuite de Zilele Municipiului Tulcea de pe malul Dunarii pe malul Lacului Ciuperca. Şi pentru ca majoritatea din Consiliul local a fost de alta parere a cerut, potrivit viceprimarului Andaluzia Luca, un punct de vedere de la AZL Sulina pentru a oferi gratuit faleza pentru Zilele Municipiului. Iar punctul de vedere al administratorului falezei municipiului Tulcea nu a intarziat sa apara:

„Avand in vedere ca Ziua Marinei, prin spectaculozitatea activitatilor  desfasurate - respectiv ridicarea pavilionului (momentul solemn al inceperii ceremonialului militar specific zilelor de sarbatoare in Fortele...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!