Conferința Regională Sud și Est JCI România 2017, la Delta Nature Resort, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Conferința Regională Sud și Est JCI România 2017, la Delta Nature Resort

Miercuri, 28 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Conferința Regională Sud și Est JCI România 2017, la Delta Nature Resort

JCI Galati organizeaza un eveniment cu traditie: Conferinta Regionala Sud si Est, cu incepere de vineri, 30 iunie, ora 19.00, la Delta Nature Resort, Somova.

Conferintele Regionale JCI Romania se desfasoara anual in fiecare regiune din tara noastra, avand drept obiectiv reuniunea membrilor JCI ai organizatiilor locale din aceeasi regiune, pentru a se cunoaste, pentru a invata, a schimba idei si opinii si, nu in ultimul rand, pentru a se distra si relaxa impreuna. Cu alte cuvinte, o Conferinta Regionala este o ocazie unica de a petrece timp de calitate cu oameni de calitate, de a cunoaste oameni noi, de a dezvolta relatii profesionale sau de afaceri si, mai ales, de a lega prietenii frumoase.

Conferinta va reuni membri ai organizatiilor locale JCI din regiunea de Sud si de Est a Romaniei (JCI Bucuresti, JCI Constanta, JCI Prahova, JCI Craiova, JCI Iasi, JCI Suceava, JCI Galati, GI JCI Bacau), si va fi deschisa si catre membri JCI din celelalte regiuni ale tarii (JCI Timisoara, JCI Cluj, JCI Brasov, JCI Targu Mures) si din strainatate. Programul conferintei se deruleaza pe parcursul a doua zile (de vineri seara, 30 iunie si pana duminica...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!