Conducere cu delegaţie   la Parchetul Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Conducere cu delegaţie   la Parchetul Tulcea

Marti, 24 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Conducere cu delegaţie   la Parchetul Tulcea

Parchetul de pe langa Înalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat delegarea unor procurori pe functii de conducere la structurile teritoriale din tara, acolo unde posturile nu au fost ocupate in urma concursului din luna mai 2018. Astfel, potrivit comunicatului dat de Parchetul de pe langa Înalta Curte de Casatie si Justitie, la Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea a fost numita in functia de prim procuror Marina Cretu-Coca pentru perioada 15 iulie 2018 - 15 ianuarie 2019, iar Ana Maria Casian Mauna  a fost numita in functia de prim procuror adjunct pentru perioada 15 iulie 2018 - 15 ianuarie 2019.

De asemenea, la Parchetul de pe langa Judecatoria Babadag, tot pentru perioada 15 iulie 2018 - 15 ianuarie 2019, a fost numita in functia de prim- procuror Cristina Maria Mocioi.

Tot cu delegatie pe durata determinata sunt ocupate si functiile de prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Tulcea de catre Marius Mocanu (pentru perioada 15 martie - 15 septembrie 2018) si respectiv  Parchetului de pe langa Judecatoria Macin de catre Elena...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!