Condamnați la închisoare cu suspendare pentru infracțiuni rutiere, Stiri Anchete

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Anchete

 

 

Condamnați la închisoare cu suspendare pentru infracțiuni rutiere

Vineri, 16 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Condamnați la închisoare cu suspendare pentru infracțiuni rutiere

Patru soferi care au condus, desi se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, respectiv desi nu aveau permis de conducere si-au aflat, in aceasta saptamana, pedepsele. Toti au primit pedepse cu inchisoare, dar in toate cazurile executarea a fost suspendata, in anumite conditii.

Muncesc pentru Primaria Tulcea

Condamnat pentru ca a baut si a condus, Puflea Bogdan a primit pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare si obligatia de a presta o munca neremunerata in folosul comunitatii pentru o durata de 40 de zile, in cadrul Primariei Municipiului Tulcea, la Directia de Întretinere si Administrare Patrimoniu Tulcea sau Primaria Tulcea-Directia de Asistenta si Protectie.

Pentru conducere fara permis, Topoleanu Robert Nicolae a fost condamnat la 10 luni inchisoare cu suspendare si obligatia de a presta o mjunca neremunerata pentru durata de 30 de zile, in cadrul Primariei Municipiului Tulcea.

La termenul de miercuri, inculpatul Donosie Marius Razvan a fost condamnat, pentru conducere sub influenta alcoolului, la un an si doua luni de inchisoare. Pedeapsa a fost amanata, iar barbautl trebuie sa sa presteze...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!