Condamnat la închisoare după ce a agresat un polițist, cere o pedeapsă mai blândă, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Condamnat la închisoare după ce a agresat un polițist, cere o pedeapsă mai blândă

Miercuri, 25 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Condamnat la închisoare după ce a agresat un polițist, cere o pedeapsă mai blândă

Barbatul in cauza, localnic din Niculitel, a primit o pedeapsa cu executare: acesta este, probabil, si motivul pentru care a contestat la Curtea de Apel Constanta decizia primita la Tulcea.

Este vorba despre un caz care a scandalizat intreaga tara, dupa ce imaginile in care individul din Niculitel a lovit cu palma politistul din localitate au inceput sa circule pe retelele de socializare.

Arestat preventiv, apoi in arest la domiciliu, dupa care iar in arest preventiv, barbatul din Niculitel a fost condamnat, de Judecatoria Tulcea, la noua luni de inchisoare, din care se scade periada retinerii, de 24 de ore, de pe data de 3 decembrie 20174, perioada arestului preventiv de la 4 decembrie si pana la 19 ianuarie 2018, perioada arestului la domiciliu din 19 ianuarie 2018 si pana la 26 martie 2018 si a arestului preventiv de la 26 martie 2018 pana la zi.

Practic, el ar mai avea de executat aproximativ jumatate din pedeapsa de noua luni primita la Tulcea, dar nu este multumit de aceasta solutie. Pe data de 19 aprilie 2017 a fost inregistrata contestatia sa pe rolul Curtii de Apel Constanta, urmand ca prima...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!