Concursul de matematică „Adolf Haimovici“, faza pe județ, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Concursul de matematică „Adolf Haimovici“, faza pe județ

Miercuri, 21 Martie 2018

0.0 5 0

 

Concursul de matematică „Adolf Haimovici“, faza pe județ

La inceputul acestei saptamani, pe site-ul Inspectoratului Judetean scolar Tulcea au fost afisate rezultatele finale la concursul de matematica aplicata „Adolf Haimovici" - etapa judeteana (10 martie 2018).

În total, in aceasta competitie s-au inscris 17 elevi de la unitati scolare din municipiu, dar si din judet (Liceul „Gheorghe Munteanu Murgogi" din Macin).

Pe primul loc la clasa a IX-a s-a situat Anda Georgiana Gavriliuc de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil", la clasa a X-a - Mirabela Vanghele de la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret", la clasa a XI-a - Bianca Ricci de la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret", iar la la clasa a XII-a - Georgiana Dedu de la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret" si Teodora Dumitrache de la Liceul „Gheorghe Mnteanu Murgoci" din orasul Macin.

Adolf Haimovici, cunoscut matematician din Iasi, si-a inceput cariera universitara la Facultatea de Matematica a Universitatii „Al. I. Cuza" din Iasi in anul 1945. Tot la Iasi, in anul 1981 i s-a acordat titlul de profesor emerit al Universitatii.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!