Concesionarii abuzivi blochează investiţiile din deltă, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Concesionarii abuzivi blochează investiţiile din deltă

Luni, 4 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Concesionarii abuzivi blochează investiţiile din deltă

În sedinta din 30 martie 2017, Executivul a adoptat o Hotarare de Guvern prin care s-a aprobat introducerea in domeniul public al judetului Tulcea si in administrarea Consiliului Judetean Tulcea a DJ 222 N cu inca trei strazi preluate de la Consiliul local Tulcea in baza HCL nr. 20/26.01.2017. Este vorba despre strada Viticulturii, strada Orizontului si strada Bacului, care au facut obiectul HCJ nr. 10/01.2017 privind aprobarea modificarii traseului si lungimii drumului judetean DJ 222 N, Tulcea - Ceatalchioi - Pardina - Chilia Veche, prin incadrarea in categoria functionala a drumurilor de interes judetean, a drumurilor de interes local – Strada Viticulturii, Strada Orizontului si Strada Bacului din municipiul Tulcea.

Toate bune si frumoase, mai ales dupa ce Guvernul a si atestat, prin hotarare, acest transfer dintr-un domeniu public in altul, iar conducerea Consiliului Judetean Tulcea anunta public ce planuri are pentru acest „drum al Deltei Dunarii".

„Pentru Consiliul Judetean Tulcea este una dintre cele mai importante investitii care urmeaza sa se realizeze prin mecanismul financiar ITI...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!