Concert în sprijinul copiilor diabetici, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Concert în sprijinul copiilor diabetici

Joi, 9 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Concert în sprijinul copiilor diabetici

Sambata, 11 noiembrie, cu incepere de la ora 17.00, la Casa Avramide - Casa Colectiilor, Asociatia „Din Suflet la Zambet", Muzeul National „George Enescu", Institutul de Cercetari Eco - Muzeale „Gavrila Simion", prin Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean, si Asociatia de Dezvoltare Regionala „Aegyssus" A.D.R.A. organizeaza concertul caritabil „Cum iubesc romanii".

Dupa cum a declarat acum cateva zile presedintele Asociatiei „Din Suflet la Zambet", Cristina Magdalena Ionescu, beneficiarii acestui act filantropic sunt in principal copiii cu diabet zaharat, iar sumele pentru ajutorarea acestora se colecteaza prin donatii si sponsorizari. Din banii astfel stransi se vor achizitiona senzori diabetici care, atasati pe corp, atentioneaza sonor la variatiile de glicemie.

„Datorez multumiri tuturor celor care au contribuit si celor care ne vor vor ajuta in continuare la indeplinirea scopului, de data aceasta de a veni in ajutor celor 29 de copii - din municipiul Tulcea si din judet - care sufera de diabet de tip I. Iar printre sponsorii evenimentului se afla Alum si Hotelul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!