Concert caritabil pentru copiii diabetici, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Concert caritabil pentru copiii diabetici

Miercuri, 1 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Concert caritabil pentru copiii diabetici

Asociatia „Din Suflet la Zambet", Muzeul National „George Enescu", Institutul de Cercetari Eco - Muzeale „Gavrila Simion", prin Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord - Dobrogean, si Asociatia de Dezvoltare Regionala „Aegyssus" A.D.R.A. organizeaza pe 11 noiembrie concertul caritabil „Cum iubesc romanii".

Presedintele Asociatiei „Din Suflet la Zambet", Cristina Magdalena Ionescu, a afirmat ca beneficiarii acestui act filantropic sunt in principal copiii cu diabet zaharat, iar sumele pentru ajutorarea acestora se colecteaza prin donatii si sponsorizari. Din banii astfel stransi se vor achizitiona senzori diabetici care, atasati pe corp, atentioneaza sonor la variatiile de glicemie:

se scaneaza, este indicata valoarea glicemiei, putandu-se administra insulina injectabila; cu ajutorul acestor senzori se renunta la inteparea inutila, la 2 - 3 ore, a copiilor, pentru a se afla valoarea glicemiei.

Pentru cei care doresc sa ajute, iata datele oferite de Asociatia „Din Suflet la Zambet": codul fiscal nr. 31656740, avand contul nr....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!