Concert al chitaristului Călin Grigoriu, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Concert al chitaristului Călin Grigoriu

Marti, 11 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Concert al chitaristului Călin Grigoriu

Muzicianul tulcean Calin Grigoriu revine la Tulcea pentru un concert organizat vineri, 14 iulie, la Casa Avramide, de Art Cafe „Casa Avramide", artistul propunand de data aceasta „o calatorie universala in muzica si timp, in stilul sau caracteristic".

Calin Grigoriu a urmat Sectia Muzica - chitara - a Liceului de Arte „George Georgescu" din Tulcea, a absolvit Conservatorul din Bucuresti, la clasa maestrului Ion Mihaiescu, ca apoi - 2006 – sa urmeze studii de master cu specializarea „Muzica de camera", la clasa compozitorului serban Nichifor.

În ultimii ani, muzicianul a cantat la Tulcea in diverse formule. Numai anul trecut a participat la trei spectacole. Primele au avut loc in luna mai - in doua seri consecutive – la Casa Avramide: in prima, muzicianul a pregatit un spectacol solo, de chitara clasica, interpretand piese de Augustin Barrios Mangore, Paulo Bellinati, Miguel Llobet sau Johann Sebastian Bach, in a doua seara, chitaristul a cantat alaturi de Dan „Bebe" Nica (bass) si Marian Ene (tobe) lucrari grupate sub „Open blues night". Într-un interviu acordat atunci ziarului nostru, muzicianul spunea: „Am...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!