Comunitatea Elenă din Municipiul Tulcea a serbat Ziua Greciei, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Comunitatea Elenă din Municipiul Tulcea a serbat Ziua Greciei

Marti, 27 Martie 2018

0.0 5 0

 

Comunitatea Elenă din Municipiul Tulcea a serbat Ziua Greciei

Sambata trecuta, membrii Comunitatii Elene din Municipiul Tulcea s-au reunit la sediul din strada Trandafirilor pentru a sarbatori, cu o zi in avans, Ziua Nationala a Greciei.

„Buna ziua! Bine ati venit la Comunitatea Elena din Municipiul Tulcea, o comunitate istorica! Aceasta cladire a apartinut vechilor greci care s-au stabilit in acest frumos oras multietnic. Traiasca Grecia, la multi ani! 25 martie este Ziua Nationala a Greciei. Una din cele doua zile nationale ale acestei tari. Pe 25 martie 1821, la Manastirea Sfanta Lavra, Revolutia avea sa se incheie abia dupa opt ani. Pe 10 martie 1829, la Londra se semna protocolul care con-sfintea Statul Elen, cu granita nordica pe linia Volos - Arta, sub suveranitatea sultanului. Un an mai tarziu, un al doilea protocol, semnat tot la Londra, prevedea statul grec independent si cu rege ereditar", a fost cuvantul Ecaterinei Gheorghe, presedintele Comunitatii Elene din Municipiul Tulcea.

Reian Adilsah, presedintele Filialei Tulcea a Uniunii Democrate a Tatarilor Turco - Musulmani din Romania, si Andrian Ampleev, presedintele Filialei Tulcea a Comunitatii Rusilor...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!