Comorile județului Tulcea, proiect implementat de Consiliul Județean cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Comorile județului Tulcea, proiect implementat de Consiliul Județean cu ocazia Centenarului Marii Uniri

Marti, 16 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Comorile județului Tulcea, proiect implementat de Consiliul Județean cu ocazia Centenarului Marii Uniri

Consiliul Judetean Tulcea implementeaza proiectul „Comorile Judetului Tulcea" ce se va derula la Casa Avramide, obiectiv care face parte din Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord - Dobrogean.

Anul 2018 are o insemnatate deosebita pentru noi, romanii, marcand 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Consiliul Judetean Tulcea a depus spre finantare o serie de proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri, catre Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, in prima sesiune de finantare nerambursabila pentru manifestari/ actiuni / proiecte culturale dedicate aniversarii Centenarului Romaniei (1918 – 2018) si a Primului Razboi Mondial, formulate si asumate de entitati persoane juridice de drept privat fara scop patrimonial.

Comitetul Interministerial pentru Centenar, intrunit in data de 6 iulie 2018, a aprobat o serie de 264 de proiecte dedicate Centenarului pe care Ministerul Culturii si Identitatii Nationale le va finanta, printre care si un numar de sase proiecte depuse de institutia noastra.

Printre proiectele ce urmeaza a fi implementate de catre Consiliul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!