Colegiul Dobrogean Spiru C. Haret, centru de excelenţă pentru judeţul Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Colegiul Dobrogean Spiru C. Haret, centru de excelenţă pentru judeţul Tulcea

Marti, 20 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Colegiul Dobrogean Spiru C. Haret, centru de excelenţă pentru judeţul Tulcea

În urma selectiei in vederea infiintarii la nivelul fiecarui judet din tara a centrelor de excelenta din cadrul proiectului „Promovarea si sustinerea excelentei in educatie prin dezvoltarea competentelor in disciplina Tehnologia Informatiei", Colegiul Dobrogean Spiru C. Haret a fost desemnat CETI (Centru de Excelenta in Tehnologia Informatiei) pentru judetul Tulcea.

Rezultatele selectiei au fost facute publice la sfarsitul saptamanii trecute, din fiecare judet fiind selectat cate un liceu sau colegiu care sa fie Centru de Excelenta in Tehnologia Informatiei.

„Ne onoreaza aceasta desemnare mai cu seama ca este, mai degraba, o recompensa a muncii profesorilor Adrian Muscalu, Simona Raileanu si Liliana Anastasiu, ultima, doctor in matematica. La fel de mult a contat si faptul ca avem in liceul nostru doi elevi admirabili, Bogdan si Sergiu Reznicencu, ambii medaliati la olimpiadele nationale si premiati la o serie de concursuri nationale si internationale. Poate pe plan secund as spune a contat faptul ca avem doua laboratoare de informatica plus un centru multimedia, de care suntem foarte mandri ca...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!