Colectare deşeuri la standarde europene, în Cartierul ANL, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Colectare deşeuri la standarde europene, în Cartierul ANL

Joi, 31 August 2017

0.0 5 0

 

Colectare deşeuri la standarde europene, în Cartierul ANL

Ieri a fost amenajat si a fost pus in functiune primul punct de colectare deseuri menajere la standarde europene din municipiul Tulcea. Punctul de colectare se afla in Cartierul ANL, in imediata apropiere a parcarii PennyMarket, si este primul dintr-o serie de trei ce vor fi date in functiune saptamana aceasta.

„Este primul punct de colectare suprateran pentru deseuri menajere si in cursul acestei saptamani vom mai pune in functiune alte asemenea doua puncte de colectare. Am ales ca aceste prime trei puncte de colectare sa fie in trei zone diferite ale orasului si am inceput cu Cartierul ANL, vom continua cu Cartierul Vest, in capatul strazii Metalurgistilor si apoi cu Cartierul E3, in apropiere de Centrul medical Ene Med. Este un inceput si speram ca numarul acestor puncte de colectare deseuri menajere sa creasca pana la sfarsitul anului, mai cu seama ca au si marele avantaj ca nu necesita autorizatii", a declarat viceprimarul municipiului Tulcea, Andaluzia Luca.

Procesul de modernizare a sistemului de colectare a deseurilor menajere a inceput din primavara acestui an iar cei mai multi dintre tulceni au vazut o...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!