Şcolarii vor primi şi câte un borcănel de miere, de la 1 ianuarie, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Şcolarii vor primi şi câte un borcănel de miere, de la 1 ianuarie

Miercuri, 13 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Şcolarii vor primi şi câte un borcănel de miere, de la 1 ianuarie

Şcoala a inceput dar cu jumatate din Programul Lapte si Corn. Cu cornul. Componenta lapte si produse din lapte mai asteapta pana se stabileste castigatorul licitatiei pe acest produs. Cum a stabilit Guvernul, limita valorica zilnica/prescolar/elev este de 2,05 lei, din care 0,6 lei pentru portia de fructe si legume, 0,88 lei pentru portia de lapte de consum si produse lactate fara adaos de lapte praf si 0,57 lei pentru portia de produse de panificatie.

De la 1 ianuarie 2018, prescolarii si elevii vor primi si cate un borcanel de miere de albine. Recent, Liviu Dragnea l-a indemnat pe ministrul Agriculturii sa sprijine introducerea, din luna ianuarie a anului viitor, a programului prin care elevii pot primi cate 350 de grame de miere poliflora pura, pe luna, pentru a ajuta astfel si apicultorii. Pana la alte forme de sprijin acordate apicultorilor, acestia au posibilitatea sa se inscrie in Programul National Apicol 2017-2019.

Programul pentru scoli cuprinde si o serie de masuri educative care insotesc distributia fructelor, legumelor, laptelui si produselor lactate, vizite la ferme de productie, concursuri...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!