Cod galben prelungit de ploi şi inundaţii, fără evenimente la Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Cod galben prelungit de ploi şi inundaţii, fără evenimente la Tulcea

Luni, 12 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Cod galben prelungit de ploi şi inundaţii, fără evenimente la Tulcea

Timp de trei zile, joi, vineri si sambata, judetul Tulcea a fost sub alerta cod galben de ploi si inun­datii, insa efectele acestei alerte nu au avut din fericire urmari nedorite, nefiind inregistrate pagube.

Alerta ce a vizat 22 de bazine hidrografice a fost emisa joi la ora 14.00, pana a vineri la ora 20.00, fiind vizate si raurile din Dobrogea (judetele Constanta si Tulcea).

Alerta a fost prelungita vineri dimineata pentru inca 24 de ore si anume pana sambata la ora 9.00 fiind aceleasi rauri din Dobrogea care, din cauza precipitatiilor din zilele de joi si vineri, ar fi putut iesi din matca.

Potrivit prefectului judetului Tulcea, Lucian Furdui, dupa doua zile de avertizare cod galben de ploi si inundatii, in judetul nostru nu au fost semnalate niciun fel de pagube din cauza ploilor iar inundatii nu au fost sesizate.

„Noi am transmis inca de joi adrese primariilor prin care am informat ca vom avea caderi de precipitatii insemnate si, de asemenea, ca exista pericol de inundatii. Din fericire, dupa doua zile de la transmiterea adresei nu ni s-au semnalat evenimente deosebite, ceea ce este foarte bine, ultima informare fiind aceea ca...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!