Şcoala primară din Ceatalchioi mai are doar 11 elevi, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Şcoala primară din Ceatalchioi mai are doar 11 elevi

Miercuri, 11 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Şcoala primară din Ceatalchioi mai are doar 11 elevi

Comuna Ceatalchioi este, probabil, comuna cu cei mai putini elevi de scoala primara din Romania, de la clasa zero si pana la clasa a patra fiind numai 11 elevi. Primarul comunei Ceatalchioi, Tudor Cernega, a declarat la ultima sedinta a Colegiului prefectural ca este foarte posibil ca doi dintre elevii scolii sa se mute in Tulcea iar atunci scoala din comuna s-ar putea desfiinta.

Este si motivul pentru care, dupa sedinta, i-a scris atat ministrului Educatiei cat si inspectorului scolar general de la Tulcea.

„Prin prezenta va rugam sa analizati situatia actuala a desfasurarii activitatii de invatamant in comuna Ceatalchioi, judetul Tulcea si anume: datorita conditiilor de trai impuse de statutul special al zonei de „Rezervatie Delta Dunarii", respectiv restrictiile excesive (in special pe probleme de mediu) urmate fara nicio masura compensatorie, ducand la lipsa locurilor de munca cat si lipsa apei potabile in intreaga comuna (toate cele patru localitati), au dus la depopularea accentuata a comunei respectiv la scaderea numarului de elevi ce urmeaza cursurile la singura scoala din comuna Ceatalchioi",...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!