Şcoala Hamcearca la ceas aniversar: anul viitor, ar vrea un teren de sport, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Şcoala Hamcearca la ceas aniversar: anul viitor, ar vrea un teren de sport

Joi, 2 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Şcoala Hamcearca la ceas aniversar: anul viitor, ar vrea un teren de sport

De 13 ani, dar nu cu ghinion!, Şcoala din comuna Hamcearca isi serbeaza ziua in data de 26 octombrie, avand ca ocrotitor pe Sf. M. Mc. Dimitrie - Izvoratorul de Mir iar anul acesta evenimentele festive s-au desfasurat in cadrul Programului national „scoala Altfel", program ce a purtat numele de „Zile de Sarbatoare" - 23 octombrie, Ziua Creativitatii, 24 octombrie, Ziua Sportului, 25 octombrie, Ziua Armatei Romane, 26 octombrie, Ziua scoli si  27 octombrie, Ziua Voluntariatului.

„Ca in fiecare an, cadrele didactice, elevii si parintii s-au intrecut in a organiza activitati variate si atractive, prin care sa-si arate dragostea si mandria de a fi parte a acestei scoli. Activitatile au antrenat toti participantii, care la final au fost recompensati cu laude si aprecieri din partea invitatilor", a declarat directorul scolii din Hamcearca, Vasilica-Lenuta Mihail.

scoala Gimnaziala Hamcearca, o scoala mica de tara cu 140 de copii si cu doar 12 cadre didactice, putine dar inimoase, a finalizat proiectul de reabilitare a doua corpuri din scoala, proiect derulat in cadrul  Proiectul „Reabilitare scoala...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!