Club de vacanță, la Biblioteca Județeană „Panait Cerna“, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Club de vacanță, la Biblioteca Județeană „Panait Cerna“

Marti, 6 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Club de vacanță, la Biblioteca Județeană „Panait Cerna“

Dupa ce saptamana trecuta in incinta bibliotecii au fost organizate seri de lectura pentru cei mici, reprezentantii unitatii vin cu o noua oferta pentru copii in aceasta perioada de vacanta pentru cei mici.

În timpul vacantei intersemestriale, esti invitat sa iti duci copilul la clubul de vacanta organizat de reprezentantii Bibliotecii Judetene tulcene „Panait Cerna".

La sala de lectura pentru copii vor avea loc ateliere de lectura, respectiv de quilling. Totul se va intampla in intervalul 5-9 februarie 2018, de luni pana vineri, de la ora 10.00 la ora 13.00.

Atentie, insa, numarul locurilor este limitat: pot fi primiti numai 20 de copii, cu varsta minima de 8 ani, se arata in anuntul postat de organizatorii acestui club de vacanta.

Pentru informatii suplimentare, dar si pentru inscrieri, puteti contacta reprezentantii bibliotecii la numerele de telefon 0724041092, respectiv 0240/513833, la adresa de e-mail lecturacopii@tulcealibrary.ro sau direct la sediul institutiei, de pe strada Isaccei, nr. 16A.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!