Circulaţie restricţionată între Enisala şi Sălcioara, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Circulaţie restricţionată între Enisala şi Sălcioara

Miercuri, 6 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Circulaţie restricţionată între Enisala şi Sălcioara

Cu privire la Organizarea si Functionarea Poligoanelor Fortelor Terestre de siguranta a tragerilor pe raza judetului Tulcea, in perioada 4-30 iunie, intre orele 8.00-23.00, in poligonul Babadag, situat intre localitatea Enisala si localitatea Salcioara, pe DJ222, se executa trageri ziua si noaptea, conform adresei Ministerului Apararii Nationale – Unitatea Militara 02025 Babadag.

Circulatia pe DJ222 intre localitatea Enisala si localitatea Salcioara va fi restrictionata prin amplasarea a doua bariere. Pentru rezolvarea unor situatii de urgenta se va lua legatura in mod obligatoriu cu Poligonul de tragere Babadag, la numerele de telefon: 0240/562805,  0745736741.

În vederea respectarii masurilor de siguranta a tragerilor, pentru buna desfasurare a activitatilor, in perioada si la intervalele orare mai sus mentionate, se recomanda folosirea ca ruta alternativa de circulatie, intre localitatea Babadag si localitatea Salcioara, ruta: Babadag – DN 22 – localitatea Ceamurlia de Jos - localitatea Jurilovca – DJ 222 – localitatea Salcioara (si retur).

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!