Cinci noi cazuri de gripă înregistrate la Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Cinci noi cazuri de gripă înregistrate la Tulcea

Vineri, 16 Martie 2018

0.0 5 0

 

Cinci noi cazuri de gripă înregistrate la Tulcea

Dupa ce a debutat, la Tulcea, abia in cursul lunii trecute, gripa afecteaza din ce in ce mai multi tulceni. Saptamana trecuta, spun specialistii in sanatate publica, alte cinci cazuri au fost raportate Directiei de Sanatate Publica Tulcea.

Mai exact, conform unei analize realizate la nivelul DSP Tulcea, in saptamana de supraveghere 5 martie 2018 – 11 martie 2018, la nivelul judetului Tulcea s-au inregistrat un numar de 899 cazuri de infectii acute respiratorii, 181 cazuri de pneumonii si s-au inregistrat cinci cazuri de gripa.

Metoda cea mai eficienta si recomandata pentru prevenirea aparitiei gripei, este vaccinarea antigripala, astfel ca Directia de Sanatate Publica Judeteana Tulcea recomanda si incurajeaza in continuare vaccinarea antigripala a populatiei.

Vaccinarea, extrem de importanta

„Directia de Sanatate Publica Judeteana Tulcea a primit de la Ministerul Sanatatii un numar de 11.675 de doze vaccin antigripal. S-au distribuit in teritoriu 6.965 de doze de vaccin antigripal si au fost vaccinate in saptamana de supraveghere un numar de 20...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!