Cina de adio, la Teatrul Jean Bart, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Cina de adio, la Teatrul Jean Bart

Luni, 8 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Cina de adio, la Teatrul Jean Bart

Duminica, 22 ianuarie, ora 19.00, la Teatrul Jean Bart are loc spectacolul de comedie „Cina de adio" de Alexandre de La Patelliere si Matthieu Delaporte, cu actorii Gheorghe Ifrim, Mihai Calin si Ecaterina Ladin, in regia lui Razvan Savescu.

O comedie despre prieteni si cum sa scapi de ei. Prietenii adevarati sunt greu de gasit. Cei mai adevarati prieteni sunt aceia care iti stau alaturi in cele mai intunecate momente, pentru ca sunt gata sa infrunte umbrele impreuna cu tine. Şi iti sunt alaturi in cele mai frumoase momente pentru ca nu le este teama sa te vada stralucind.

Însa pentru fiecare inseamna altceva. Pentru Pierre si Clotilde Lecour, un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care ii ai de mult, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Viata te schimba si fiecare evolueaza in felul lui. Asa constata ca isi petrec prea mult timp, seri, vacante cu prieteni cu care nu mai au nimic de impartit.

si pentru ca in oras a aparut o moda interesanta, numita „cina de adio", creata special pentru aceasta situatie delicata de niste minti „luminate", se hotarasc sa organizeze si ei un astfel de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!