Chiar dacă aşteptăm „lumină”, câteva sfaturi pentru prevenirea incendiilor, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Chiar dacă aşteptăm „lumină”, câteva sfaturi pentru prevenirea incendiilor

Joi, 5 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Chiar dacă aşteptăm „lumină”, câteva sfaturi pentru prevenirea incendiilor

În vederea asigurarii climatului de ordine si siguranta publica pe timpul Sarbatorilor Pascale, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „DELTA" al judetului Tulcea desfasoara o serie de activitati menite sa previna producerea unor situatii nedorite.

Astfel, la unitatile de cult unde se preconizeaza mari aglomerari de persoane cu ocazia desfasurarii slujbelor religioase se efectueaza actiuni de verificare a respectarii masurilor de prevenire a incendiilor. Scopul principal l-a reprezentat inlaturarea cauzelor potential generatoare de incendii si instruirea personalului pentru interventie in cazul producerii unor evenimente neplacute. De asemenea, unitatile de cult au fost informate despre masurile preventive care trebuie respectate.

În acest sens, slujitorii bisericii vor lua inainte de inceperea slujbei cateva masuri de prevenire, cum ar fi: verificarea instalatiilor electrice si remedierea defectiunilor, evacuarea covoarelor si bancilor nefixate de pardoseala, amenajarea locurilor speciale pentru depunerea lumanarilor, aflate la distanta de constructii si dotate cu tavi...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!