Cereri pentru creșă, depuse cu doi ani înainte, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Cereri pentru creșă, depuse cu doi ani înainte

Luni, 21 Mai 2018

0.0 5 0

 

Cereri pentru creșă, depuse cu doi ani înainte

Pana la sfarsitul anului 2017 in evidentele Directiei de Asistenta si Protectie Sociala s-au inregistrat 261 solicitari privind inscrierea copiilor in Centrul de Îngrijire, Supraveghere si Educatie Timpurie Sibell, din care 182 cereri pentru anul 2017, 66 solicitari pentru anul 2018 si 12 solicitari pentru anul 2019.

Beneficiarii directi ai serviciilor acordate in centru sunt copii cu varste intre 0-3 ani, minim 70 de copii anual din care 20 de copii de etnie roma.

Cei mici beneficiaza de servicii de informare, consiliere si sprijin si parintii/reprezentantii copiilor respectiv: consilierea psihologica a parintilor a caror copii au probleme de adaptare la mediul din centru sau la cel familial, informare asupra practicilor de ingrijire, pastrarea si respectarea regulilor de igiena, alimentatie si a serviciilor educationale oferite in centru. Serviciul social faciliteaza accesul in mod egal al tuturor copiilor, reprezinta un sprijin pentru iesirea unor familii din criza, iar grupurile tinta selectate pentru acordarea de servicii de supraveghere, ingrijire si educatie timpurie sunt: copii care fac...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!