Centuri de toate culorile pentru karatiştii tulceni, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Centuri de toate culorile pentru karatiştii tulceni

Luni, 20 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Centuri de toate culorile pentru karatiştii tulceni

Stagiul Zonal de Toamna Karate Kyokushin s-a incheiat sambata la sala de sport „Dimitrie Gusti" din Bucuresti. Mai mult decat un stagiu de pregatire, de doua zile, stagiul a fost si un prilej de promovare in grad pentru sportivii care au indeplinit anumite criterii.

Evenimentul de la sala „Dimitrie Gusti" a fost organizat de Clubul Budo Gym Bucuresti, condus de Gruia Docan (4 Dan), sub patronajul Federatiei Romane de Karate Kyokushin si a IKO Kyokushin Union.

Sensei Nicolae Panuta (4 Dan) de la Tulcea a fost unul dintre invitatii la evenimentul la care au participat 120 de sportivi de la cluburile Budo Gym Bucuresti si Nippon Budo Sport Tulcea, dar si pentru a face parte din juriul care a acordat centuri. În ziua a doua a stagiului, 80 de sportivi au sustinut examenul de promovare in grad, printre acestia si 6 karatisti tulceni, care au sustinut si promovat examenul cu „foarte bine". Acestia sunt: Laurentiu Praz (centura neagra 2 Dan), Andreea Dragan (centura maro), Cristian Calcan (centura maro), Lucian Radulescu (centura maro), Albert Panuta (centura verde) si Leon Parfeonov (centura portocalie).

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!