Centrul Militar Judeţean Tulcea împlineşte jumătate de secol, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Centrul Militar Judeţean Tulcea împlineşte jumătate de secol

Vineri, 16 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Centrul Militar Judeţean Tulcea împlineşte jumătate de secol

Azi, 17 februarie 2018, se implinesc 50 de ani de cand, prin ordinul ministrului Fortelor Armate nr. M 10 din 17.02.1968, a fost infiintat Centrul Mi-litar Judetean Tulcea, cu sediul in strada Victoriei, nr. 45 din municipiul Tulcea.

În toti acesti ani de existenta, Centrul Militar Judetean Tulcea a desfasurat o activitate sustinuta pentru indeplinirea obiectivelor si sarcinilor incredintate, reusind sa puna in valoare sistemul de mobilizare prin corelarea incorporarii recrutilor cu nevoile de completare a marilor unitati si unitatilor din judetul Tulcea, in vederea indeplinirii de catre acestea a misiunilor specifice.

„Centrul Militar Judetean Tulcea este structura specializata a Ministerului Apararii Nationale care face legatura cu societatea civila si care este destinata indeplinirii unor misiuni dintre cele mai complexe, de la promovarea profesiei militare si recrutarea candidatilor, pana la generarea si regenerarea structurilor din compunerea institutiilor cu atributii in domeniul apararii nationale, ordinii publice si securitatii nationale din judetul Tulcea. La ceas aniversar,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!