Centrul Local APIA Tulcea a înregistrat cereri de subvenţie cu 10% mai mult faţă de anul trecut, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Centrul Local APIA Tulcea a înregistrat cereri de subvenţie cu 10% mai mult faţă de anul trecut

Miercuri, 14 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Centrul Local APIA Tulcea a înregistrat cereri de subvenţie cu 10% mai mult faţă de anul trecut

Dintre Centrele locale care tin de Sucursala Judeteana, Centrul local Tulcea, din buricul municipiului, este cel mai mare ca arie teritoriala. Cuprinde terenuri agricole indreptatite la subventie, de la Isaccea, la Niculitel, Sarichioi si toate satele dimprejur, inclusiv Delta Dunarii.

Campania de depuneri cereri unice de plata pentru acest an s-a incheiat, ca peste tot, in 15 mai. La incheierea campaniei erau totalizate cereri unice de plata pentru 1.817 fermieri, cu circa 10% mai multi fata de anul trecut. Conform sefului de Centru, ing. Gabriel Visterneanu, explicatia pentru aceasta crestere consta in faptul ca multi tineri care doresc sa faca afaceri in agricultura au accesat Masura 6.2 „Instalare tineri fermieri", una dintre cele mai populare masuri, adresate exclusiv tinerilor pana in 40 de ani.

Conform reglementarilor in vigoare, din data de 16 mai si pana in 9 iunie, la Centrul Local Tulcea s-au mai primit cereri unice de plata dar cu sanctiune de 1% pentru fiecare zi calendaristica de intarziere, dar numarul celor „intarziati" este infim. De asemenea, pana la 31 mai s-au mai putut efectua modi­ficari sau completari la cererile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!