Cel mai mare magazin Lidl din România, deschis la Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Cel mai mare magazin Lidl din România, deschis la Tulcea

Joi, 21 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Cel mai mare magazin Lidl din România, deschis la Tulcea

Oficial, noul magazin Lidl isi deschide portile astazi, dar reprezentantii autoritatilor tulcene au putut vizita inca de ieri standurile acestui nou supermarket deschis la Tulcea.

Centrul comercial de pe strada Victoriei 99 (in spatele blocului Pelican) este cel mai mare magazin Lidl din Romania si al doilea din Europa, dupa cel din Barcelona, anunta reprezentantii supermarketului.

Ieri dupa amiaza, echipa manageriala a facut o prezentare a magazinului pentru reprezentantii institutiilor locale. Astfel, vicepresedintii Consiliului Judetean Tulcea, Dumitru Mergeani si George Luchici, dar si primarul Constantin Hogea au avut placerea de a face o scurta incursiune in lumea Lidl.

Noul magazin se anunta a fi cel mai modern din toata reteaua de magazine Lidl din Romania, cu o suprafata impresionanta de 1.400 mp, cu o parcare inchisa la parter, de 60 de locuri si o parcare externa de 60 de locuri.

Investitia totala se ridica la 7 milioane de euro, constructia este una moderna, iar materialele folosite de cea mai buna calitate. Chiar de la deschidere se vor crea 25 de locuri...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!