Cei mai buni oameni de fotbal, premiați de conducerea Asociației Județene de Fotbal, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Cei mai buni oameni de fotbal, premiați de conducerea Asociației Județene de Fotbal

Vineri, 22 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Cei mai buni oameni de fotbal, premiați de conducerea Asociației Județene de Fotbal

Presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, joi dupa amiaza, la Gala fotbalului tulcean, editia 2017, un eveniment menit sa ii aduca in prim plan pe cei care s-au implicat in sustinerea acestui sport de-a lungul anului in curs.

În cadrul festivitatilor ce au avut loc joi, incepand cu ora 17.30, la hotelul Europolis din municipiu, presedintele AJF Tulcea, Petre Badea, a inmanat diplome de excelenta si trofee celor care, de-a lungul anului 2017, s-au facut remarcati in tot ce tine de „sportul rege": fie ca este vorba despre jucatori, antrenori, arbitri etc, fie ca este vorba despre reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene (care au sustinut acest sport).

„Gala de astazi reprezinta o oportunitate de a scoate in evidenta adevaratele valori ale sportului – rege, de a transmite mesaje de multumire pentru cei care s-au implicat, de-a lungul anului, in sustinerea fotbalului, dar si de a ii evidentia pe cei cu rezultate deosebite, care s-au facut remarcati de-a lungul anului. Este de apreciat ideea Asociatiei Judetene de Fotbal de a aduce la un loc toti factorii implicati...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!