Cazuri noi de HIV confirmate în fiecare an, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Cazuri noi de HIV confirmate în fiecare an

Marti, 13 Martie 2018

0.0 5 0

 

Cazuri noi de HIV confirmate în fiecare an

Programul referitor la acesti pacienti isi propune reducerea raspandirii infectiei prin depistarea precoce a persoanelor infectate in randul celor cu comportament la risc pentru infectia HIV, depistarea precoce a persoanelor infectate HIV simptomatice, reducerea morbiditattii asociate cu infectia HIV prin asigurarea tratamentului bolnavilor cu HIV/SIDA.

82 de persoane infectate

În anul 2017, la nivelul laboratorului Directiei de Sanatate Publica Tulcea au fost investigate opt cazuri de infectie suspecte, din care confirmate de catre Institutul Cantacuzino 8 cazuri noi de infectie, astfel ca, la sfarsitul anului 2017, sunt in evidenta, la nivelul judetului Tulcea, 155 persoane, dintre care 82 persoane in viata.

Procedura

În cazul cazurilor nou depistate in cadrul laboratorului, au fost anuntate persoanele in cauza de statusul de boala si s-a recomandat prezentarea la medicul infectionist din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Tulcea, sectia Boli infectioase. De asemenea, s-a asi-gurat circuitul functional al fisei de supraveghere: primirea (de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!