Cătălin Luca şi Tudor Iordan sunt cei mai buni instructori auto din Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Cătălin Luca şi Tudor Iordan sunt cei mai buni instructori auto din Tulcea

Joi, 8 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Cătălin Luca şi Tudor Iordan sunt cei mai buni instructori auto din Tulcea

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Institutiei Prefectului judet Tulcea a premiat cele mai bune rezultate obtinute de instructorii auto, profesionisti si amatori, precum si de scolile de soferi in anul 2017.

Chiar daca au parte de mai putini cursanti, instructorii auto pentru categoriile de profesionisti au cea mai mare responsabilitate pentru ca pregatesc acei conducatori auto care prin permisul obtinut vor castiga un salariu.

La instructorii auto pentru categoriile de profesionisti, potrivit rezultatelor obtinute de cursanti la testarile in vederea obtinerii permisului, rezultate foarte bune a avut instructorul auto Ştefan Moscu, rezultate deosebite a avut instructorul auto Vasile Ţurlica, in timp ce diploma pentru rezultate excelente a fost acordata instructorului auto Catalin Constantin Luca de la SC Sabiluc Auto SRL Tulcea.

De altfel, in ierarhia scolilor de soferi aceasta ierarhie de la „profesionisti" se pastreaza cumva, in sensul ca rezultate foarte bune a avut SC Agrotransport SRL, rezultate...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!