Câtă subvenţie va băga în buzunar fiecare fermier, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Câtă subvenţie va băga în buzunar fiecare fermier

Vineri, 15 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Câtă subvenţie va băga în buzunar fiecare fermier

Aproape 10.000 de fermieri din judetul nostru au inceput sa-si faca calcule despre cati bani vor primi drept subventie pe acest an. Un proiect de Hotarare este gata de aprobat in Guvern privind stabilirea pentru anul 2017 a cuantumului platii unice pe suprafata, platii redistributive si a intervalelor de suprafata pentru care se acorda aceasta.

Astfel, la schema de plata unica pe suprafata (SAPS) se vor acorda 97,2452 euro/ha; la plata redistributiva se vor acorda 5 euro/ha pentru 1-5 ha si 48,3251 euro/ha pentru 5-30 ha; la plata pentru practici agricole benefice pentru clima si mediu, denumita plata pentru inverzire se vor acorda 57,1745 euro/ha; la plata pentru tinerii fermieri se vor acorda 24,3113 euro/ha.

Ştiind suprafata pentru care a solicitat subventia si dupa efectuarea controalelor, fiecare fermier inmulteste suprafata de teren eligibila la plata cu nivelul subventiei stabilit si afla cati bani ii vor intra in cont.

Începand cu data de 16 octombrie, APIA va acorda plati in avans de pana la 70%, inclusiv fermierilor care au fost prinsi in esantioanele de control, in cadrul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!