„Casa verde”, cu doar 49 de contracte semnate la Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

„Casa verde”, cu doar 49 de contracte semnate la Tulcea

Marti, 22 August 2017

0.0 5 0

 

„Casa verde”, cu doar 49 de contracte semnate la Tulcea

Programul Casa verde al Administratiei Fondului pentru Mediu a oferit in toamna anului trecut un buget de peste 600.000 de lei persoanelor fizice din judetul Tulcea interesate de achizitionarea unor panouri solare sau pompe de caldura. Doar primele o suta de dosare complete au fost acceptate pentru analiza iar dintre acestea, abia abia acum, dupa aproape un an, jumatate dintre contractelele de finantare au fost redactate pentru a fi semnate de beneficiari.

„La nivelul judetului Tulcea au fost primite anul trecut la sesiunea din octombrie un numar de 100 de dosare complete conform cerintelor, dosare care au intrat din vara acestui an in procedura de evaluare in doua etape. În prima etapa de evaluare, cea din luna iunie, au fost redactate pentru a fi semnate un numar de 25 de contracte cu tot atatia beneficiari, iar in a doua etapa, cea de luna aceasta, au fost redactate pentru a fi semnate un numar de 24 de contracte", a declarat Mirela Raicu, director al Agentiei de Protectia Mediului Tulcea.

Potrivit centralizatorului cu dosare redactate si semnate de primii 25 de beneficiari din judetul Tulcea, panourile presurizate pentru care se acorda o...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!