Caravana SMURD vine la Tulcea şi Isaccea!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Caravana SMURD vine la Tulcea şi Isaccea!

Joi, 2 August 2018

0.0 5 0

 

Caravana SMURD vine la Tulcea şi Isaccea!

Fiecare cetatean trebuie sa fie constient ca are nevoie de o minima pregatire pentru a face fata dezastrelor care pot aparea oricand: cutremure, inundatii, incendii. Campania de educare derulata de Caravana „Fii pregatit" cuprinde toate etapele: prevenirea si pregatirea pentru situatii de urgenta, modul de a actiona in timpul unei situatii de urgenta si dupa aceasta.

Centrul mobil de formare Caravana „Fii pregatit" este construit special pe structura unui tir, cu o sala de scolarizare cu o capacitate de 40 de locuri si este dotat cu toate echipamentele medicale si de prim ajutor, dizpozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficienta a cursantilor in cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor. Acesta va fi prezent sambata, 4 august 2018 la Tulcea pe faleza municipiului si duminica, 5 august 2018 la Isaccea in parcarea din fata primariei.

„Aceasta caravana ajunge si in judetul nostru la Tulcea si Isaccea iar actiunea din municipiu se va desfasura pe faleza municipiului acolo unde asteptam cat mai multi tulceni. În interiorul salii de scolarizare colegii nostri de la SMURD au...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!