Caravana Jocurile Științei, la Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Caravana Jocurile Științei, la Tulcea

Joi, 3 Mai 2018

0.0 5 0

 

Caravana Jocurile Științei, la Tulcea

Evenimentul va avea loc in perioada 7-25 mai 2018, la Casa Avramide, iar in cadrul proiectului vor fi organizate gratuit ateliere interactive si experimente pentru grupurile scolare. În total, 12 profesori de chimie vor primi cate o trusa de experimente pentru laboratorul din clasa.

Copiii cu varste intre 4 si 16 ani, tinta proiectului

Proiectul se adreseaza in special copiilor cu varste intre 4 si 16 ani si isi propune sa stimuleze interesul pentru stiinta prin cresterea gradului de acces la metodele de educatie non formala.

„Caravana Jocurile stiintei cuprinde un mini science center, constand intr-o galerie formata din 35 de exponate interactive care ilustreaza in mod distractiv legi din fizica - optica, mecanica, electricitate, echilibru etc. -, matematica, geografie, logica etc. Galeria expozitionala a science center-ului cuprinde exponatele joc prin care copiii vor intelege aplicabilitatea anumitor legi ale opticii, cum functioneaza electricitatea, ce forma pot avea sunetele, densitatea lichidelor si multe alte fenomene interesante care pot fi explicate cu ajutorul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!