Caravana filmului „Aripi frânte” a trecut şi prin Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Caravana filmului „Aripi frânte” a trecut şi prin Tulcea

Miercuri, 2 August 2017

0.0 5 0

 

Caravana filmului „Aripi frânte” a trecut şi prin Tulcea

Ieri, la sediul Directiei de Asistenta si Protectie Sociala, Asociatia „Necuvinte", in colaborare cu Politia Romana, a desfa­surat o campanie de informare, constien­tizare si sensibilizare cu privire la fenomenul violentei in familie, in cadrul Caravanei „Aripi frante", eveniment la care au participat si reprezentanti ai autoritatilor publice locale si anume Petre Marinescu, viceprimar al municipiului, si Mihai Pavel, director al Cancelariei Prefectului judetului Tulcea.

Din partea asociatiei „Necuvinte", Simona Voicescu a prezentat in debutul intalnirii cateva coordonate ale acestei campanii ce a mai trecut si prin alte judete din tara, ultima data la Galati.

Campania are in prim plan un film documentar „Aripi Frante" realizat de reprezentantii asociatiei cu si despre femei de la Penitenciarul pentru Femei de la Targsor, Prahova, care au fost condamnate pentru ca si-au ucis sotii, din cauza abuzului repetat la care au fost supuse. Discutiile care au precedat proiectia documentarului au tinut sa sublinieze importanta Politiei in cazurile de violenta domestica si cum ii poate ajuta aceasta pe cei care sufera diferite...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!