Candidatul Ionuţ Lupescu, în campanie şi la Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Candidatul Ionuţ Lupescu, în campanie şi la Tulcea

Miercuri, 7 Martie 2018

0.0 5 0

 

Candidatul Ionuţ Lupescu, în campanie şi la Tulcea

Chiar daca poate primi cel mult doua voturi de la Tulcea, respectiv votul delegatilor de la Asociatia Judeteana de Fotbal si FC Delta Dobrogea, candidatul Ionut Lupescu si-a facut campanie ieri dupa amiaza si la Tulcea.

Alaturi de Costel Galca si de alti doi reprezentanti ai staff-ului sau de campanie, Ionut Lupescu, „Kaiser-ul Generatiei de Aur", s-a intalnit la sala de conferinte a Hotelului Delta din municipiu cu reprezentantii fotbalului tulcean, dar si cu reprezentanti din administratia publica locala, unul dintre acestia, Petre Marinescu, actualmente viceprimar al municipiului, fost colaborator cu Ionut Lupescu in urma cu aproape un deceniu.

„Dupa sase ani de administratie in fotbal la Federatia Romana si alti sase la Federatia Europeana, consider ca sunt pregatit sa ies din zona mea de confort si sa ma implic mai mult in acest fenomen. Mi-a fost foarte bine la UEFA in ultimii sase ani, va asigur de acest lucru, dar a venit momentul sa ma intorc acasa pentru ca am o datorie fata de fotbalul din care am plecat", si-a inceput discursul Ionut Lupescu, unul dintre candidatii inscrisi in cursa pentru sefia...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!